Belöningen

I lördags tog jag bussen in till Göteborg för att shoppa. Framförallt ville jag belöna mig själv med ett par nya snygga jeans. Men det är också skönt att få en dag för sig själv ibland. Jag är alltid tidigt ute med mina julklappsinköp så även om det fortfarande bara är höst hade jag ögonen öppna även för detta.

När jag anlände till Nils Eriksonsterminalen i Göteborg började jag med en kaffe och kalkonsmörgås på ett kafé. Det låg en inredningstidning på bordet bredvid som jag lånade och läste lite i. Vad skönt med lite egentid. Efter det styrde jag mina steg till Nordstan och jakten på nya snygga jeans började. Efter ett tag hittade jag en mindre klädbutik där de hade snygga jeans till bra priser. Jag hittade ett par snygga som passade mig perfekt. Jag köpte jeansen och gick vidare på min shoppingrunda. Efter ett par timmar var jag trött på Nordstan,  det var dock tre timmar kvar innan min buss skulle gå tillbaks hem.

Jag strosade planlöst omkring i stan. På Södra vägen stannade jag och tog en vegoburgare och äpplemust. När jag kom till slutet av Kungsgatan hittade jag butiken ”Shave for men” I skyltfönstret fanns reklam  för olika rakknivar. Det skulle bli den perfekta julklappen till Tommy! Han är snygg och vältränad men ganska dålig på att raka sig. Jag gick in, butiken var tom så när som på en expedit. Jag frågade efter ett bra en rakkniv till en snart medelålders man som tidigare bara rakat sig med engångshyvlar från Ullared. Expediten visade ett rakknivsset, innehållande rakborste, raktvål och aftershave. Det kostar egentligen 2995kr men just nu är det kampanj med 1000kr i rabatt och då får du ett ställ för kniven och en strigel för att hålla den vass på köpet. Det är ju den perfekta julklappen för min älskade Tommy men tyckte ändå det var lite dyrt och att det nog är billigare att köpa på internet. Googlade lite och hittade information på en hemsida helt dedikerad till rakknivar. Han som skrivit den hemsidan rekommenderade ett rakset för rakknivar som kostade ca 1700, så det var ju inte så mycket billigare men det verkade som att man fick ett riktigt fint set då med allt man behöver. Om du är nyfiken hittar du hemsidan här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *