Fjärde veckan

Ytterligare en vecka har gått och nästan en vecka sedan jag shoppade i Göteborg. Jag har gått ned ytterligare ett kg. Alltid bara ett kg. Men samtidigt passar mina nya jeans perfekt. Går jag ned mer får jag kanske köpa nya.

Det börjar bli riktigt mörkt om kvällarna, det är grått regnigt och ganska kallt. Ja det är höst helt enkelt. Jag fortsätter att gå ut med Sally varje morgon o kväll. Inte någon dag har jag klagat eller bett att Tommy skall gå ut med Sally istället.  Men han är snäll, ibland när han ser att jag tvekar att gå ut erbjuder han sig att följa med. Det är trevligt att promenera tillsammans, jag önskar egentligen att vi gjorde det oftare, men jag vill inte tjata på honom för han stöttar mig fantastiskt. Jag och Sally börjar dessutom gå längre rundor, speciellt på helgerna då vi passar på att leta efter bär och svamp i skogen.

Min träning på Friskis & Svettis går bra, jag har lämnat gruppen för nybörjare och går nu på ett medelintensivt pass. Det är ganska tufft tycker jag men rörelserna och musiken är roligare så jag trivs med det och gör mitt bästa. Kanske skall jag börja på gym också, eller simma. Jag vet inte men jag har inget emot att träna mera.

Vi har pratat om att vår nya kost innehåller mycket grönsaker. Vi borde odla mer själv, lök, broccoli, bönor och morötter. I helgen börjar vi nog gräva upp ett grönsaksland. Det blir bra vardagsmotion.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *